Acasă Blog Pagina 43

Piept de rata pe placa de cedru: Reteta de la Grill Champions Tour II

0

Va prezentam o reteta pentru un piept de rata pe placa de cedru, retata transpusa in realitate la gratar, la Grill Champion Tour II.

 

Astfel avem urmatoarele ingrediente pentru un piept de rata pe placa de cedru reusit:

Taiati pielea pieptului de rata cu un cutit ascutit, dar fara sa ajungeti la stratul de carne.
Condimentati cu mix-ul de condimente naturale Don Marco’s Pig Wing insa doar partea cu carne si frecati cateva minute pentru a acoperi intreaga suprafata. Lasati cel putin 1 ora la marinat.

 

Snitel vienez preparat la grill-ul cu gaz

0

Ingrediente snitel vienez pentru 4 persoane:

  • 8 snitele subtiri de vitel de cca. 70 gr
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • 1 lingura faina
  • 1 capatana usturoi
  • 5 ardei iuti curatati de seminte
  • 4 ramurele rozmarin
  • 2 linguri ulei de masline
  • 70 gr unt
  • 1 lamaie

Meniu Mediteranean la Grill Champions Tour

0

Unii dintre voi ati participat la editii anterioare, altii au dorit sa ia parte la eveniment insa distanta sau data a fost un inconvenient. Pentru voi toti, organizam Grill Champions Tour – editia de primavara ce va avea loc in Bucuresti, vineri 27 Aprilie,  intr-un decor mediteranean, chiar inainte de traditionalul 1 Mai. Tocmai pentru ca la editia trecuta, cei doi campioni ai barbecue-ului Don Marco si Don Caruso care au realizat un show culinar cu preparate la gratar pe timp de iarna, au starnit admiratia dar si curiozitatea culinara a pasionatilor de grilling, revin la Grill Champions Tour editia a III-a si ne pregatesc un meniu mediteranean, de primavara.

Prajitura elvetiana cu prune, caise sau mere

0
Prajitura elevetiana cu prune de la Outdoorchef

Va oferim o prajitura elvetiana autentica ce poate fi pregatita rapid cu diferite fructe precum prune, caise sau mere, la un grill cu capac de la OutdoorChef:

Ingrediente:
1 aluat de prajitura, intins ca foaie rotunda
1 lingura faina
1 kg prune, caise sau mere
3 linguri    alune rase

Cosulete Wonton umplute, preparate la grill

0

Ingrediente pentru 4 persoane:

  • 8 foi pentru Wonton preparate la grill
  • 1 lingurita unt
  • 10 gr ciuperci uscate Mu-Err (burete soc, urechea lui Iuda)
  • 1/2  ceapa
  • 1  catel de usturoi
  • 2  ardei grasi, rosu si galben
  • ulei de susan
  • 8  creveti
  • 150 gr  morcovi
  • 150 gr  mazare dulce
  • 2  ardei iuti (chili, peperoncini)
  • 100 gr  muguri de bambus
  • 1 lingura pasta Thai-Curry, rosie
  • 2 linguri  sos de soia
  • sare si piper proaspat rasnit

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri