Acasă Blog Pagina 41

Autobuzul mare si verde de la Big Green Egg

0

Proiectul „The Big Green Egg Bus” a facut furori in Anglia. Autobuzul cel mare si verde se plimba in divesre orase din Anglia, promovand gatitul in aer liber dar si mancarea sanatoasa.

The Big Green Egg Bus este o initiativa de informare si educare, mai neconventionala ce-i drept, a publicului pasionat de grilling si outdoor cooking. Autobuzul e prevazut cu doua etaje si este echipat cum nu se poate mai bine: 4 grill-uri Big Green Egg Large, bucatarie si living. O adevarata casa mobila si verde.

Metode de gatit la gratar

0

Stiati ca exista mai bine de 10 metode de gatit la gratar?

Una dintre aceste metode, “grid iron cooking”, este folosita in special pentru peste si legume. Numele tehnicii vine de la plita de fonta in care se pun ingredientele si care se tine apoi deasupra flacarii pana mancarea e gata. Aceste unelte sunt un fel de gratare primitive, care au fost la moda mai ales incepind cu anii 1800. Metoda se mai foloseste si astazi si nu doar pentru peste sau legume, ci si pentru carnea de pui sau carnaciori. Daca aveti chef sa gatiti la gratar old school, luati in calcul aceasta metoda.

Caracatita aromata la gratar

0

Stiati ca grecii sunt pasionati de mancarea gatita la gratar si de tot ce inseamna outdoor cooking in general? Preparatele grecesti sunt renumite pentru prospetime, proprietati nutritive si savoare iar de toate aceste calitati este “vinovat” in mare parte gratarul. La grill, grecii pregatesc feluri de mancare delicioase – bine cunoscutele biftekia sau souvlaki.

Un preparat clasic, de care se bucura turistii mai ales pe plaja, sub o umbrela de paie si cu un pahar de ouzo langa este caracatita aromata la gratar. Caracatita la gratar se regaseste in meniul fiecarei taverne din Grecia si al fiecarui restaurant cu specific grecesc din lume – pentru ca e gustoasa si atat de simplu de gatit.

De ce sa particip la Sunday Grilling?

0

Duminica 10 iunie, in centrul Bucurestiului, in curtea interioara a restaurantului Antique Bistro & Wines, pe Str. Mihai Eminescu 33, se organizeaza “Sunday Grilling”, mai exact un gratar de duminica civilizat, elevat si mai ales condimentat in stilul lui Radu Popovici.

Ne-am gandit ca aici e de noi: nu cunoastem participantii insa meniul promis de Radu ne-a provocat si ne vom prezenta la locatie incepand cu ora 12.00, contra unei taxe de 75,-lei/ persoana. Ce vom avea de castigat? Vom vedea… insa ne asteptam la multe:

Cotlete de miel intregi si costite in marinada cu miere

0

Inainte de weekend va propunem o reteta din bucataria elvetiana si anume cotlete de miel intregi si costite baby spareribs in marinada cu miere preparate la gratar.

Marinada pentru miel (Ingrediente pentru 4 persoane)

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri