Vara este anotimpul legumelor si fructelor, asa ca va recomandam sa profitati din plin de ele. Contin vitamine si minerale iar gustul cel mai bun il au in sezonul cald atunci cand se coc natural. Legumele le puteti gati in multe feluri: coapte pe gratar si apoi preparata salata cum este cazul ardeilor sau vinetelor. Puteti face ghiveci de legume sau chiar legume la tigaie, asa cum este descris in reteta de mai jos:
Condimente si arome gratar pe don-marcos-bbq.ro
Incepind cu acesta luna, pentru toti pasionatii de barbecue, condimente si arome gratar exista un site dedicat exclusiv acestor produse intitulat Don-Marcos-BBQ.ro. Intrebari precum ce sunt rub-urile sau ce inseamna condimentarea uscata, ce mix de condimente se potriveste fiecarui tip de carne pentru gratar, cum sa marinam eficient bucatile intregi de carne gasesc raspuns la fiecare utilizare a condimentelor si aromelor lui „Don” Marco Greulich, castigator de Campionat Mondial de BBQ si prezent la patru editii Grill Champions Tour in Bucuresti si Timisoara!
Reteta calcan intreg pe plita la gratar
Va propunem o reteta calcan intreg la gratar, pe plita!
Inainte de a prezenta ingredientele si modul de preparare al calcanului la gratar, pe plita de fonta, trebuie spus ca avem de a face cu un peste care traieste (si) in Marea Neagra, este asimetric, turtit pe lateral, cu ambii ochi pe partea “de sus”, adica cea dreapta. Datorita carnii albe, usor dulce, fara grasime, calcanul este unul din pestii cu preturi ridicate fapt ce a condus si la extinderea braconajului.
Interviu cu Grill Ueli, colaborator OUTDOORCHEF
De cand colaborati cu OUTDOORCHEF si cum a avut loc prima intalnire?
Colaborarea mea cu OUTDOORCHEF a inceput in 1997. Primele actiuni comune, cum ar fi cursuri de gatit la gratar, evenimente de presa etc. au fost sporadice insa de aproape 7 ani tin cursuri de gatit la grill in colaborare excelenta cu OUTDOORCHEF. Fostul proprietar al OUTDOORCHEF – Robert van de Ven -m-a intrebat daca as avea timp si mi-ar face placere sa incerc un sistem nou de gratar, grill-ul sferic cu gaz cu acest concept unic al palniei, anti-aprindere grasimi. Acesta m-a fascinat pur si simplu si de atunci lucrez cu si pentru acest produs.
Despre steak-uri de vita savuroase
Pentru ca dorim ca un steak de vita preparat la gratar sa va iasa din ce in ce mai bine, va oferim cateva sfaturi si explicatii adunate de la specialisti. Nu este greu, este FOARTE greu sa scrii intr-un singur articol de blog multa informatie stransa in sute de ani despre tipurile de carne de vita, despre rasele de vita sau modurile de preparare a carnii de vita.