Si pe parcursul anului 2015, membrii Grill Society Club beneficiaza de avantaje gastronomice atat calitative cat si cantitative: Carduri fidelitate GrillSociety pentru 2015 ce au sosit si sunt valabile tot anul calendaristic!
In Decembrie va asteptam cu un cadou de Sarbatori la CampingGrill.ro
In luna Decembrie va asteptam cu un „cadou de Sarbatori condimentat” in calitatea Dvs. de client CampingGrill.ro ce viziteaza Showroom-ul din Bucuresti – Str. Maica Alexandra nr.5, parter, sector 1, zona Piata 1 Mai – si face cumparaturi in valoare minima de 400,- lei! Si ce cadou ar fi mai potrivit pentru o masa de Craciun in familie sau cu prietenii decat un amestec de condimente pentru prepararea carnii de porc la cuptor sau la gratar iar pentru cei care prefera carnea de pasare oferim un mix de condimente naturale special pentru acest tip de carne preparat la gratar sau cuptor!
Interviu Wolfgang Otto: Primul somelier de carne
Wolfgang Otto: Primul somelier de carne
Pasiunea sa pentru carnea de buna calitate l-a transformat pe Wolfgang Otto (44 ani) din economist in …. somelier de carne. Alaturi de cei 2 frati ai sai, Stephan si Michael, Wolfgang conduce cel mai rafinat comerciant de carne din Germania, si nu numai, firma OTTO Gourmet, infiintata in 2004 despre care v-am mai povestit aici si aici.
La o discutie lejera, la mic dejun, Wolfgang Otto a acordat un scurt interviu revistei ORIGINAL, publicatie a firmei Weber Grills, iar inceputul a fost cat se poate de incitant:
Cutitele Fiskars «must have» pentru orice bucatarie!
Pentru a intelege mai bine situatiile ce apar in bucatarii la pregatirea mesei cotidiene, producatorul de cutite bucatarie, grupul finlandez Fiskars a studiat obiceiurile de gatit din casele unor familii din Germania. Cercetatorii au studiat pe parcursul anului 2013 practicile zilnice de gatit, felul in care se pregateste si se serveste masa dar si cumparaturile care se fac in acest scop.
Studiul a inclus diverse metode de cercetare de la interviuri individuale pana la observarea participantilor la pregatirea mesei si arata ca în cele mai multe bucatarii obisnuite este dezordine iar gasirea ustensilelor pentru gatit este o problema. Blaturile de lucru si sertarele sunt pline de instrumente neutilizate – membrii familiei nu sunt nici macar constienti de existenta multora dintre ele.
Maturare uscata carne de vita – Dry Aging
Imediat dupa sacrificarea unei vite, indiferent de rasa, varsta sau hrana primita, chiar si cea mai apreciata bucata de carne este tare si neplacuta, astfel carnea de vita trebuie maturata pana la 4 saptamani.
Asa cum spuneam si aici, exista doua forme de maturare carne de vita: cea uscata (Dry Aging) si Wet Aging. Aceasta din urma s-a impus in mod special din motive economice, deoarece carnea (separata de os) este imbatranita in suc propriu, in pungi ermetice, vacuumate. Din acest motiv pierderea in greutate a bucatii de carne este foarte mica.