Calatorului ii sta bine cu drumul … asa si Food Truck-urilor si Furgonetelor care s-au pus “On Tour” si a caror urmatoare oprire organizata este la Food Truck Festival Promenada. Mai nou, avem si Pulled Pork sandwich in caravana Food Truck Festival On Tour.
Ulei de nuca – beneficii si recomandari culinare
Uleiul de nuca de la Bufetto, o sursa de Omega in alimentatie, este si ingredient culinar, dar are si efecte cosmetice, un ulei de nuca cu efecte aproape magice, produs in Romania prin presare la rece, procedeu ideal pentru a pastra proprietatile naturale ale nucilor.
MEAT Busters cu gratar ceramic Primo la Bucharest Street Food Festival
Mai sunt cateva zile pana la deschiderea oficiala a portilor primului festival de street-food din Bucuresti. Incepand de joi 8 septembrie pana duminica 11 septembrie, la RomExpo se va desfasura Bucharest Street Food Festival unde veti putea trai o experienta urbana inedita cu multe propuneri culinare deosebite precum si concerte si party-uri in fiecare seara cu artisti romani sau invitati din afara tarii .
Linia de condimente pentru gratar Don Marco’s BBQ
Linia de condimente pentru gratar, in stil american, a producatorului german Don Marco’s BBQ devine, odata cu trecerea timpului, apreciata si recunoscuta chiar si in Romania. Daca pana acum mix-urile de condimente Cherry Bomb (pentru carne de vita si costite), Pig Wing (pentru pasare si porc) sau Mafia Coffee Rub (vanat si vita) au scris istorie in dezvoltarea culturii barbecue-ului in tara noastra, amestecuri de condimente noi precum KING CACAO sau JAMAICAN JERK impresioneaza prin aroma dulce sau iute si capacitate de fragezire a bucatii de carne.
Tigaie cu ardei, rosii cherry si branza feta la gratar
Reteta originala de tigaie cu ardei, rosii cherry si branza feta are la baza ardeii spanioli Pimientos de Padron dar in cazul in care nu dispuneti de acestia puteti adaptata reteta foarte usor. O alternativa sunt ardeii iuti (evident nu foarte iuti 😉 ), cruzi, tip bulgaresti (cum sunt cunoscuti la noi). Merita sa incercati ambele variante mai ales ca este o reteta buna atat pentru sezonul de vara cat si pentru perioadele mai reci ale anului.