Pui intreg la gratar si frigarui de fructe pe Big Green Egg de Dan Silvu Boerescu

0
587

Dan Silviu Boerescu pregateste la grill-ul cuptor afumatoare Big Green Egg un pui intreg la gratar si un desert neconventional: frigarui de fructe, glazurate cu cola. Cateva grill tips de la Dan Silviu Boerescu:

– pentru a obtine un jar perfect, folositi carbune natural, preferabil din lemn de esenta tare, acesta va arde mai mult timp si va da o aroma perfecta preparatului;

– inainte de a introduce puiul pe suport, puneti cateva felii de lime pentru aroma. Puteti incerca si cu alte tipuri de citrice precum grapefruit sau lamaie;

– „mancam si cu ochii, nu doar cu gura” – e important sa avem si putin contrast de culoare in preparare, de aceea sunt frigaruile de fructe glazurate atat de apetisante;

– un grill cu capac va ajuta sa obtineti efectul de cuptor, iar daca acesta mai retine si mentine caldura foarte bine precum Big Green Egg, atunci obtineti preparatul perfect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.