Seminar Barbecue After Work BBQ sezonul IV

0
2102

Seminar Barbecue de succes, After Work BBQ face parte din seria de evenimente tip seminarii de gatit la gratar sustinute de GrillSociety.ro, comunitatea iubitorilor de gratare.

Ajuns la sezonul IV, After Work BBQ s-a dovedit a fi un seminar barbecue util si interesant pentru toti cei care doresc sa-si dezvolte capacitatea de a gati la gratar, sa incerce preparate noi slow-cooked sau smoked. Mai jos va prezentam seria de seminarii sezonul 2019, la care va invitam sa participati cu entuziasm. Vochere de participare puteti gasi aici.

1. Seminar Barbecue After Work BBQ Pofta de Mare, Miercuri, 17 Aprilie, incepind cu ora 17.00, la CampingGrill.ro! Vom dezlega impreuna tainele prepararii somonului afumat la gratar si ne vom delecta cu frigarui de creveti in stil meditarenean, toate pregatite sub ochii nostri pe gratare cu gaz si carbuni de la OUTDOORCHEF – Swiss Grill Innovation!

2. Seminar Barbecue After Work BBQ Burger Day, Miercuri 22 Mai, incepind cu ora 17.00, la CampingGrill.ro!Vom prepara impreuna burgeri de vita la gratar in diferite forme si procedee insa nu vor lipsi niste burgerii vegetarieni, iubiti in special in serile fierbinti de vara. Vom utiliza statia de frigere Beefer,  gratar PRIMO Ceramic Grills dar si gratar cu gaz OUTDOORCHEF.

3. Seminar Barbecue After Work BBQ Cherry Bomb Ribs, Miercuri 12 Iunie incepind cu ora 17.00, la CampingGrill.ro! Coaste de porc gatite low-and-slow la gratar ceramic PRIMO, in gratar cu gaz Montreux si gratar cu carbuni Kensington, afumate timp de 6 ore cu doage de whisky, glazurate cu sos Don Marco’s, alaturi de o bere artizanala speciala si un vin potrivit, sunt reteta sigura pentru relaxare si socializare.

4. Seminar Barbecue After Work BBQ Pulled-Pork,  Joi 4 Iulie, sarbatorim impreuna Ziua Americii incepind cu ora 17.00, la CampingGrill.ro! Pulled-Pork Burger din ceafa de porc gatita low-and-slow la gratar, condimentata cu rub-uri Don Marco’s si afumata timp de 10 ore cu doage de whisky.

seminar barbecue Pulled-Pork

Alaturi de o bere artizanala speciala sau de un vin ales de la Viile METAMORFOSIS, ne vom bucura si relaxa impreuna la fiecare dintre cele patru editii de seminar barbecue din acest an!

Seminarul After Work BBQ include bauturi (cafea, ceai, apa minerala) iar la final, fiecare participant va primi din partea organizatorilor mix-ul de condimente Jupan Gratarescu, detalii aici.

Va rugam sa luati in considerare ca numarul participantilor este unul limitat iar rezervarile devin valabile imediat dupa achitarea taxei de participare. Membrii GrillSociety Club si grupurile de minim 4 persoane beneficiaza de o reducere de 10%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.