Printre retetele pregatite de Don Caruso la Grill Champions Tour a fost si o delicioasa rulada de pui preparata la grill-ul cu gaz.
Pentru ca invitatii s-au aratat foarte impresionati de rulada de pui la gratar, Don Caruso ne-a oferit si reteta proprie pe care o detaliem mai jos.
Ingrediente rulada de pui:
- piept de pui
- branza cedar (de preferat in forma feliata)
- busuioc
- sunca de parma sau serano (de preferat in forma feliata)
Mod de preparare rulada de pui:
- bateti usor pieptul de pui pana cand acesta devine subtire astfel incat sa poata fi rulat
- asezati una peste celalalta feliile de sunca si branza cedar
- condimentati dupa gust
- rulati pachetul si prindeti-l cu scobitori
- rulourile se pun direct pe gratarul incins (metoda directa) si se lasa aproximativ 5 minute pe fiecare parte, in functie de grosimea ruladei
- apoi pentru patrundere (coacere) se lasa la foc mic pana la 15-20 minute pe fiecare parte (metoda indirecta)
Savurati o rulada de pui pregatita la gratar cu gaz! Pofta buna!