Daca e sa punem cap la cap povestile pe care le-am citit despre outdoor cooking pe internet, ne vom alege cu o colectie de toata frumusetea.
Desi in privinta echipamentelor exista pareri care de care mai diferite, nu acelasi lucru il putem spune in cazul activitatii in sine, aceea de a gati in aer liber.
Cea mai recenta afirmatie peste care am dat suna cam asa: “There is something about Outdoor Cooking that makes me feel so alive. Nature, the smell, going back to basics, contentment? I don’t really know what it is.”
O parere care sintetizeaza nu doar la ce e bun outdoor cooking-ul, ci pune in valoare intreaga lui esenta. Poate unii dintre noi se regasesc in libertatea pe care o astfel de experienta o ofera, in timp ce altii apreciaza gustul delicios al preparatelor facute la grill. Cu siguranta, exista si o categorie formata din cei care pun accentul pe atmosfera deosebita care se creeaza atunci cand gatim in aer liber.
Indiferent de perspectiva din care analizati situatia sau de seria de aspecte care va atrag spre o asemenea activitate, cert e faptul ca outdoor cookingul e ca o prajitura buna, care iti face cu ochiul din vitrina unei cofetarii.
Ca sa puteti gusta macar o bucatica din bucuria pe care gatitul in aer liber o ofera, e nevoie de o doza de curaj. Nimic nu se compara cu sentimentul de a accepta o astfel de provocare si mai ales de a o impartasi cu cei dragi.
Voi cand ati facut ultima oara ceva cu adevarat nou?