De cand colaborati cu OUTDOORCHEF si cum a avut loc prima intalnire?
Colaborarea mea cu OUTDOORCHEF a inceput in 1997. Primele actiuni comune, cum ar fi cursuri de gatit la gratar, evenimente de presa etc. au fost sporadice insa de aproape 7 ani tin cursuri de gatit la grill in colaborare excelenta cu OUTDOORCHEF. Fostul proprietar al OUTDOORCHEF – Robert van de Ven -m-a intrebat daca as avea timp si mi-ar face placere sa incerc un sistem nou de gratar, grill-ul sferic cu gaz cu acest concept unic al palniei, anti-aprindere grasimi. Acesta m-a fascinat pur si simplu si de atunci lucrez cu si pentru acest produs.
Ce simbolizeaza pentru Dvs. BARBECUE CULTURE?
Gatitul la gratar este o pasiune pentru mine iar Barbecue Culture inseamna sa traiesc aceasta pasiune, sa o reprezint dar si sa o promovez. Unul dintre motto-urile mele este “Fiecare zi la gratar este ca o Duminica”. Este ca o intalnire intre buni prieteni.
Care este accesoriul Dvs. preferat si de ce?
Tigaia de fonta deoarece aceasta imi ofera foarte multe posibilitati de gatit. O pot folosi la Cordon-Bleu, Paella sau mancaruri cu legume.
Care este reteta Dvs. favorita?
Eee … asta se schimba permanent cate putin. In prezent este reteta cu costite de porc. De ce? Pentru ca aproape in fiecare zi la cursurile mele de gatit la grill remarc incantarea participantilor si ei la randul lor observa cat de usuoara este pregatirea ei.
Mai multe despre Grill-Ueli gasiti aici!