Incepe sezonul cu Weber Grills la CampingGrill.ro

Un inceput de sezon de primavara spectaculos din 12 Martie si pana la 2 Aprilie 2018: Vizitati-ne in showroom-ul CampingGrill.ro – Your BBQ Shop pentru a descoperi ce aduce viitorul in materie de gratare si accesorii Weber Grills.

 

In perioada 12 Martie – 02 Aprilie 2018 va invitam la magazinul nostru sa ne bucuram de inceputul de primavara si sa profitam de ocazia perfecta de a vedea noutatile sezonului 2018, prezentate exclusiv in magazinul CampingGrill.ro timp de 3 saptamani. Alaturi de noua serie de gratare Genesis II, variantele clasice de gratare sau liniile de lux de la Weber Grills, va prezentam si trei oferte speciale de sezon, in editie limitata „My first Weber”, valabile in limitat stocului disponibil. Toate informatiile le puteti obtine online, le gasiti descrise mai jos, sau la numarul de telefon 0728 83 72 72.

  • Gratar cu carbune Original Kettle 47 cm de la Weber Grills cu termometru incoporat in capac la Oferta Speciala „My First Weber“ 690,- lei ( incl. TVA)

Oferta Speciala gratar Weber Grills

  • Gratar de gradina, cu gaz, Spirit E-220 Classic cu arzator lateral si gratare de fonta suplimentare „My First Weber“ la Oferta Speciala 2.750, – lei (incl. TVA)

Oferta_speciala_My-first-Weber_Spirit-E-220-Classic-grillsociety

CampingGrill.ro – Your BBQ Shop este Weber Grills Premium Plus Store

Indiferent daca sunteti un profesionist in domeniul gatitului la gratar sau doar un incepator pasionat – merita sa vizitati showroom-ul si sa aruncati o privire. De la simple gratare de calitate, cu carbune, pana la gratare de gradina complexe, cu gaz, si termometre iGrill, ca vizitator veti descoperi alaturi de noi nu doar ce poti face cu un gratar la inceput de primavara ci absolut tot ce aduce nou acest sezon in lumea gratarelor la nivel international. Nimeni n-ar trebui sa rateze o vizita la CampingGrill.ro – Your BBQ Shop!

Oferte speciale gratare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *