Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri
Super! am o intrebare totusi. Am vazut ca ai stropit costitele cu sirop de cirese. Acel sirop nu are zahar? nu risti caramelizarea lui si implicit amareala carnii?
Buna Cristian,
Ne bucuram de interes si intrebare! DA, siropul de cirese are zahar si DA, ajuta la formarea unei cruste deosebit de gustoasa care are si rolul de a mentine hidratarea si fragezimea costitelor in interior. Siropul de cirese este dulce-acrisor si nu va da niciodata o aroma amaruie carnii. Dupa ce vei incerca reteta, ne-am bucura sa ne spui cum a iesit ;-)! Noi am incercat-o deja de cateva ori si nici urma de gust amar ;-)! Have fun!