Acasă Blog Pagina 47

Don Caruso si Don Marco invitaţi la cea de-a doua ediţie Grill Champions Tour Winter Grilling

1

Grill Champions Tour este primul eveniment profesionist din România dedicat outdoor cooking-ului. Cea de-a doua ediţie Grill Champions Tour are loc sâmbată, 26 noiembrie, în Bucureşti şi va avea ca temă principală barbecue-ul pregatit iarna.

În cadrul celei de-a doua ediţii, invitaţii vor fi doi campioni la barbecue, de origine germană, posesori a numeroase titluri obţinute la competiţii de grilling şi barbecue atât ca amatori, cât şi ca profesionişti – Camillo „Don Caruso” Tomanek – protagonistul primei ediţii, desfasurată în luna martie a acestui an şi „Don Marco” Greulich – vicecampion mondial în cadrul World Barbecue Championship 2011.

Ce condimente folosim la BBQ?

0

Am vorbit despre echipamente, despre ce inseamna insula grill-urilor, despre ce avem nevoie atunci cand gatim in aer liber, despre maratoane. Ei bine, credem ca e momentul sa trecem mai departe si sa lasam sa intre in scena outdoor cookingului un cuvant esential: condimente.

In functie de ce alegem sa folosim, putem transforma aproape total gustul bucatelor pe care le pregatim. Cred ca ati trait deja sentimentul in care prietenii carora le-ati servit preparatele facute la grill v-au intrebat care e secretul din spatele succesului. E posibil ca uneori sa fi fost vorba despre elemente cheie din reteta, dar cu siguranta un aport l-au avut si mixurile de condimente la care ati apelat.

Big Green Egg are o noua identitate

0

De o calitate superioara, ce a rezistat mai mult de 30 de ani pe piata, renumitul grill ceramic Big Green Egg are de curand o noua identitate de brand. Aceasta identitate este menita sa comunice insusirile, atat emotionale cat si functionale, care fac parte si cuprind tot ceea ce inseamna conceptul Big Green Egg. Compania a fost fondata de Ed Fisher in Atlanta, Georgia, acum treizeci de ani pentru a prezenta o forma moderna a vechiului stil de gatit kamado pe piata culinara americana. Datorita tendintei sale catre perfectiune, produsul sau, Big Green Egg, este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de grill-uri din lume si este vandut cu o garantie limitata pe viata.

Reteta grill Pulled Pork de la Don Caruso

1

De cele mai multe ori cand lucrez, restul lumii are liber si cand eu am liber, toate lumea lucreaza. Atunci am cate 1-2 zile in care ma pot ocupa de hobby-urile mele. Ieri a fost o astfel de zi si ideea de a prepara Pulled Pork a coincis cu “darea in utilizare” a noului meu “Big Green Egg”. (…) Seara am mai avut ceva oaspeti, doar nu se poate sa mananci totul singur si deja ma bucur de ziua de Marti cand este planuita o alta zi de “BBQ & Smoke” (asta daca si vremea ma va ajuta).

 

Pulled Pork, respectiv PP, face parte dintre mâncǎrurile fǎcute pe grill & afumatoare, preferate de mine în mod absolut. Fumul fierbinte transformǎ o bucatǎ de ceafǎ într-o delicatesǎ, care mai are în plus şi un potenţial extrem de atracţie.

 

Toti fanii Big Green Egg merg la EGGtoberfest

0

Pe 14 si 15 octombrie are loc cea de-a 14-a editie EGGtoberfest, eveniment anual dedicat tuturor fanilor Big Green Egg si organizat in Atlanta, SUA.

EGGtoberfest-ul este un eveniment cu traditie printre pasionatii de grilling din America. Se desfasoara in fiecare an, in luna octombrie inca din 1998. A fost initiat de Big Green Egg ca o modalitate de a celebra si de a le spune “multumesc” utilizatorilor fideli. La prima editie EGGtoberfest au participat in jur de 100 de fani Big Green Egg.

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri