Acasă Blog Pagina 35

Tehnici de grilling: Searing

33

Searing este o metoda de grilling foarte cunoscuta care presupune formarea unei cruste la suprafata carnii prin expunerea la temperaturi inalte, intr-un timp scurt. In limbaj popular spunem ca “sigilam” sucurile sau umezeala in interiorul bucatii de carne. Putem folosi acest procedeu atat in tigaie, dar si pe gratar, iar apoi continuam procesul de gatire la temperaturi mai joase. Acest procedeu se foloseste la o varietate foarte mare de carnuri: pasare, porc, vita si chiar peste.

O vara cu multe premii si secrete despre grilling …

0

Vara aceasta ne-am propus sa va fim alaturi cu o multime de articole interesante care va vor ajuta sa va desavarsiti tehnicile de grilling, sa va folositi gratarele la maximul lor potential si sa va uimiti prietenii si familia cu cele mai delicioase mancaruri.

Odata ce veti cunoaste secretele BBQ-ului nimic nu va va mai sta in cale si doar imaginatia va va fi limita.

Learning by Burning revine la Bucuresti cu Summer Grilling, Sambata 1 Iunie

0

Learning by Burning – Summer Grilling,

Sambata 1 Iunie 2013, ora 13.00

Showroom CampingGrill.ro

Te asteptam sa deschidem sezonul estival cu un meniu de vara la gratar asociat cu un vin rose aromat si fructos! Vino sa te convingi ce rezultate savuroase poti obtine cu putina imaginatie, ingredientele potrivite si un gratar performant? Iti propunem un meniu de vara, cateva indicii specifice si un desert pe masura:

Cand Ardealul, Banatul si Muntenia ies la gratar, rezulta mancaruri alese, poze de exceptie, un tort pe masura si nu in ultimul rand multa voie-buna!

1

Asa s-a intamplat la Learning by Burning @Arad intr-o zi neasteptat de insorita unde – in gradina lui  BucatarManiac.ro – invitatii ies la gratar iar aromele de pe gratar s-au amestecat cu un buchet de vin ales iar invitatii s-au intrecut in a face fotografii care mai de care mai … apetisante! Multumim participantilor care au dovedit ca este adevarat: cultura vietii incepe de la ” a manca”! Lasam fotografiile sa va uimeasca :-)!  a se vedea album foto si pe facebook

Learning by Burning @Arad

2
In gradina traditionala si cu participarea exceptionala a BucatarManiac.ro, organizam Sambata 25 Mai Learning By Burning – Meniu BBQ 2.0  :-):

– Branza de capra de la Delaco, cu nuci si invelita in frunze de vita de vie

– Saltimboca alla romana din piept de pui de la Agricola Bacau, cu salata de cruditati

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri