Ghidul temperaturilor pentru diferite tipuri de carne la gratar
A venit in sfarsit vremea sa vorbim despre temperaturile la care trebuie sa ajunga orice carne la gratar cand este gata. Stim ca asteptati asta de ceva vreme, dar trebuia sa lamurim cateva lucruri pana sa ajungem aici.
Atentie, vorbim despre temperatura la care trebuie sa ajunga bucata de carne la gratar, in interior (in mijlocul ei) atunci cand este gata.
Daca doriti sa obtineti cele mai bune rezultate, aveti neaparata nevoie de un termometru pentru carne. Eu vi-l recomand pe cel elecronic pentru ca este foarte versatil si foarte precis. Nu este scump, este rezistent si il puteti folosi si la parajituri, sau alte mancaruri pe care le faceti in cuptor.
Grill Show – smoking with OutdoorChef & Big Green Egg
Bucuresti – Baneasa, sambata, 28.09. alaturi de partenerii nostri traditionali Peris, Creator de Pofta, Iubesc salatele si Fan Brânză, am sustinut o prezentare despre tehnici de afumare la cald (smoking) la partenerul nostru BricoStone. Pozele vorbesc de la sine. Multumim tuturor participantilor!
Meniul pregatit il gasiti mai jos:
Totul despre afumare
Orice gratar cu capac se poate transforma foarte usor intr-o afumatoare, chiar daca nu este prevazut special cu un asemena dispozitiv. Aroma de fum este principalul motiv pentru care ne dorim sa gatim la gratar… dar ce spuneti daca va voi povesti astazi ca putem controla si manevra afumarea dupa bunul nostru plac, obtinand cele mai delicioase mancaruri pe care le-ati gustat poate doar pregatite de profesionisti.