Sambata, 30 martie a avut loc prima editie Learning by Burning cu tematica Meniu Caraibian. Pe o vreme perfecta, participantii au preparat 4 feluri la gratar, s-au delectat cu un pahar de vin Corcova, au gustat preparatele mult-asteptate si nu in ultimul rand au petrecut o dupa-amiaza placuta in aer liber, la gratar!
Am pregatit la grill-uri OutdoorChef patru feluri delicioase incepind cu ardei copti pe plita de fonta, umpluti apoi cu branza de capra si branza cedar de la Delaco si incalziti din nou sub capac. Felul urmator, un suprinzator pui marinat in iaurt cu garnitura de mango, preparat la grill urmat de o bucata de muschi file de porc de Peris marinat peste noapte in renumita marinada jamaicana Jerk! Desertul…tot la gratar nu putea fi decat traditionala banana coapta pe grill si asezonata cu sos de rom si inghetata de vanilie, desert care i-a convins pe unii sa participe si la editii viitoare :-). Mai jos pozele cu vinovatii: