Sa vedem cum isi rasfata Bucatar Maniac prietenii si familia cu preparate la grill. Fie ca foloseste un grill cu gaz Outdoorchef sau unul cu carbune, Bucatar Maniac a devenit expert: puii intregi, frigaruile aromate sau tartele de sezon sunt toate realizate in mod senzational doar la gratar! Va propunem sa va delectati cu trei retete transformate in realitate si de ce nu sa incercati sa le puneti in practica si acasa!
Frigaruile cu muschi de porc si mere sunt o idee excelenta pentru sezonul de vara-toamna la gratar. Pe un grill cu carbune Outdoorchef, Bucatar Maniac a pregatit cu pasiune niste frigarui de carne de porc cu mere si sunca de-ti lasa gura apa. Reteta aici!
Un pui copt la gratar nu este la indemana oricui insa Bucatar Maniac accepta provocarea, il fragezeste cu bere si da, coace un pui in gratar cu brichete de cocos aromat cu menta si mustar. Reteta aici!
Ca desert, o tarta de prune ca tot sunt de fructe de sezon la indemana fiecaruia, se coace tot in gratar cu gaz Outdoorchef, dupa o reteta marca Bucatar Maniac pe care nici nu ti-ar fi trecut prin minte ca o poti face pe gratar. Reteta aici!
Si dovezile imortalizate :-):