Sambata, 6 aprilie a avut loc Learning by Burning – Meniu Mediteranean avand ca tema centrala aromarea carnii prin afumare cu lemnisoare. Bucurosi ca ploaia ne-a ocolit, am preparat 4 feluri la gratar, am degustat vin de la Corcova, am savurat preparatele si ne-am simtit excelent in aer liber!
Am pregatit la grill-uri cu gaz si cu carbune ciuperci umplute cu ricotta, nuci si oregano dar si ciuperci cu branza brie de la Delaco si miere, toate servite pe salata rucola marca Eisberg cu parmezan. Rulada de pui de la Agricola umpluta cu mozarella, rosii uscate si busuioc fresh a fost unsa in timpul prepararii cu suc de portocale proaspat. Muschiul de porc file intreg de Peris a fost insa atractia dupa-amiezei cand, timp de aprox. 2 ore, acesta a fost tinut in grill cu capac si afumat la cald cu chips-uri de lemn provenite din butoaie de vin rosu de la CookinWood. Totul a culminat cu merele coapte pe placa de cedru si umplute cu budinca de vanilie si fulgi de migdale. Mirosul a trezit invidia vecinilor. Mai jos pozele cu protagonistii: