Learning by Burning – Caribbean Grill ,
Sambata 30 martie 2013, ora 13.00
Showroom CampingGrill.ro
Te-ai gandit vreodata cum ai putea combina aromele fructelor exotice cu tipuri de carne obisnute, la indemana tututuror? Dar mai ales ce rezultate savuroase poti obtine cu putina imaginatie, ingrediente exotice si un gratar performant? La un seminar Learning by Burning Iti propunem un meniu autentic caraibian, cateva marinade specifice si un desert pe masura:
- ardei copti umpluti cu branza de capra si salata guacamole
- piept de pui marinat cu mango
- muschi file de porc in marinada jamaicana
- banane fripte cu sos de rom, cocos si inghetata
Pe toate le vom prepara impreuna, pe parcursul a patru ore, folosind diferite metode de gatit la grill, tehnici de marinare, vom degusta vinuri alese si nu in ultimul rand vom savura meniul complet transformat in realitate chiar de noi.
Unde? Showroom-ul CampingGrill.ro,
Str. Maica Alexandra nr.5, sector 1,
(zona. Piata 1 Mai – Bd. Ion Mihalache)
Cand? Sambata 30 martie, ora 13.00 pana la aprox. ora 17.00
Ce?
- barbecue seminar
- meniu la grill (4 feluri)
- degustare si prezentare de vin
- cafea, ceai, apa, suc
- brosura cu retetele meniului si sfaturi pentru gatit la grill
- sort grill OutdoorChef cadou
Cat? 130,- lei / persoana
Cati? 12 participanti
Vom explica si pune in practica modul de functionare al gratarelor cu carbune si cu gaz precum si utilitatea accesoriilor pentru gratar. Lasa-te uimit de fascinanta lume a barbecue-ului! Numarul participantilor este de maxim 12 persoane tocmai pentru a oferi calitate seminarului de BBQ dar si succes deplin in a pune in aplicare retetele cu specific caraibian.
Pentu rezervari contacteaza-ne la [email protected] sau la 0720 47 28 27.
Atentie: rezervarile devin valabile imediat dupa achitarea taxei de participare. In cazul in care nu mai poti participa, te rugam sa ne anunti cu cel putin 5 zile in avans. Membrii GrillSociety Club si grupurile de minim 4 persoane beneficiaza de o reducere de 10%.
Parteneri: OutdoorChef Grills, CampingGrill.ro, Eisberg Salads, Agricola Bacau, Corcova, Peris, Delaco si DonMarco’s BBQ Rubs.