De fapt, “greu” e un cuvant cam dur. Cel putin cand vorbim despre outdoor cooking. Sa spunem ca prima data e mai provocator. Suna mai uman, nu-i asa? Gatitul in aer liber poate fi oricum, numai dificil nu. Poate fi amuzant, indraznet, captivant. Depinde de noi cum traim o astfel de experienta. Totusi, alegerea grill-ului potrivit cantareste destul de mult la succesul sau esecul unui barbecue.
Cei mai multi dintre noi sunt convinsi ca nu stiu sa faca alegerea inteleapta atunci cand vine vorba de grill-uri. Ei bine, lucrurile sunt mai simple decat am crede. In primul rand, inainte de a achizitiona un astfel de obiect, e recomandat sa stim diferentele dintre grill-urile cu gaz, cu carbune, afumatoare sau electrice. Particularitatile fiecaruia ne vor usura mare parte din munca. De aseenea, exista o multime de grill-uri care ne permit sa le luam cu noi la petrecere sau la camping. Odata ce ne informam cu privire la facilitatile oferite de acestea, ne vom apropia si mai mult de decizia corecta.
In al doilea rand, e foarte importanta deschiderea pe care o avem sau nu pentru gatitul in aer liber. E foarte posibil sa nu ne placa, sa fim fascinati sau pur si simplu sa nu fi incercat vreodata. Pentru fiecare din situatiile respective, exista nenumarate tips&tricks, pe care le cunoastem deja. Da, e adevarat ca la un moment dat se pune si problema comoditatii. Insa, lucrurile cu adevarat frumoase nu se obtin usor. Mai presus de asta, sentimentul pe care il traim dupa o incercare de outdoor cooking s-ar putea sa ne dea de gandit si sa ne reinventam stilul de viata.
La voi cum a fost la inceputuri?