Categorie: Porc


Friptura la gratar – Rulada din carne tocata umpluta cu branza

friptura la gratar

Ingrediente pentru friptura la gratar – Rulada din carne tocata umpluta cu branza:

  • 600 gr. amestec de carne tocata (50% porc / 50% vita)
  • 2 – 3 linguri de amestec de condimente Don Marco’s BBQ Rub – Pork Powder
  • 4 felii de sunca de serrano
  • 150 gr. branza brie sau alta branza cu mucegai taiata felii (gasiti multe variante de branza marca Bergader distribuita de Delaco)
  • Sos BBQ la alegere, dupa gust pentru friptura la gratar
  • Folie de aluminiu

(mai mult…)

Chiftelute americane pe gratar: MOINK Balls – chiftelute in stil american umplute cu branza

Inainte de a va destainui care sunt ingredientele si cum se prepara aceasta specialitate – chiftelute americane – tip « fingerfood », va dezvaluim provenienta denumirii de MOINK. «M» provine de la «muuuu», mugetul vacii iar «oink-oink» de la guitatul porcului. Toate acestea pentru ca, asa cum veti vedea, in lista de ingrediente se regasesc atat carnea de vita cat si carnea de porc.

Ingrediente pentru chiftelute americane Moink Balls (4 persoane):

(mai mult…)

Reteta grill Pulled Pork de la Don Caruso

De cele mai multe ori cand lucrez, restul lumii are liber si cand eu am liber, toate lumea lucreaza. Atunci am cate 1-2 zile in care ma pot ocupa de hobby-urile mele. Ieri a fost o astfel de zi si ideea de a prepara Pulled Pork a coincis cu “darea in utilizare” a noului meu “Big Green Egg”. (…) Seara am mai avut ceva oaspeti, doar nu se poate sa mananci totul singur si deja ma bucur de ziua de Marti cand este planuita o alta zi de “BBQ & Smoke” (asta daca si vremea ma va ajuta).

 

Pulled Pork, respectiv PP, face parte dintre mâncǎrurile fǎcute pe grill & afumatoare, preferate de mine în mod absolut. Fumul fierbinte transformǎ o bucatǎ de ceafǎ într-o delicatesǎ, care mai are în plus şi un potenţial extrem de atracţie.

 

(mai mult…)