Incepind de astazi, va propunem in fiecare zi de joi, impreuna cu producatorul de grill-uri elvetian OutdoorChef, o reteta simpla si delicioasa la gratar:
Ingrediente frigarui Surf Turf pentru 4 persoane:
- 8 medalioane din muschiulet de porc (cca. 50 g bucata)
- 8 felii de bacon
- 4 creveti uriasi (marime extra)
- 4 betisoare de iarba de lamaie
- sare
- piper
- ulei de masline
Medalioanele de muschiulet de porc se infasoara cu felii de bacon. Se infig pe fiecare betisor de iarba de lamaie cate doua medalioane de muschiulet de porc si cate un crevete, se condimenteaza cu sare si piper si se ung cu ulei de masline cu ajutorul unei pensule.
Frigaruile se frig pe plita de fonta «Plancha» pe fiecare parte cca. 5 minute
Pentru grillul rotund cu gaz:
Pania: pozitia vulcan
Capacul: deschis
Accesorii necesare: Plita de fonta Plancha
Preincalzire: 10 minute pe treapta maxima cu capacul inchis!