Acasă Blog Pagina 24

Cina la gratar Weber, la OTTO Gourmet

0

Zilele trecute v-am povestit cum a fost la degustarea de steak-uri de vita despre care am scris aici dar sa nu credeti ca doar asta a fost in seara aceea! Organizatorii aveau un plan mult mai amplu, nu doar o simpla degustare … ci o degustare urmata de o cina cu 4 feluri!

Asa ca dupa fripturile de bizon, irish beef, american beef si wagyu kobe style beef, am fost invitati la un pahar de vin rosu, Cabernet Sauvignon 2012, sec, care s-a potrivit de minune atat cu steak-urile degustate cat si cu ce urma sa vina.

La degustare de steak-uri de vita!

0

In urma cu cateva saptamani, la invitatia producatorului american de gratare Weber, am participat la o degustare de …. steak de vita, eveniment organizat in colaborare cu OTTO Gourmet.

Presupunem ca va intrebati cine este OTTO (Gourmet)? Nici mai mult nici mai putin o firma de familie, infiintata de trei frati, Stephan, Michael si Wolfgang Otto ce se ocupa cu distributia en-detail de carne de foarte buna calitate. Ce inseamna aceasta calitate o spun chiar cifrele lor … peste 25.000 de clienti privati si mai ales, faptul ca 10 din cei 11 bucatari sefi cu 3 stele Michelin din Germania sunt aprovizionati zilnic de OTTO Gourmet.

Strudele cu dovleac coapte pe gratar

0

Dintr-un dovleac poti face mai multe feluri de mancare, poti prepara o supa crema de dovleac sau poti sa-l tai cubulete si sa pregatesti o garnitura la o mancare. Nu in ultimul rand, dintr-un bostan sau lubenita poti face o placinta delicioasa sau chiar strudele cu dovleac. Ceea ce am facut si noi astazi, pe gratar, la recomandarea prietenului nostru Bucatar Maniac:

 

Dovleacul si sarbatoarea de Halloween

0

In fiecare an, la 31 octombrie, se sarbatoreste Halloween, mai ales in tarile de peste ocean. Intre timp sarbatoarea s-a extins peste tot in lume. Cu origini celte, sarbatoarea de Halloween a ajuns in America in secolul XIX prin intermediul imigrantilor irlandezi. Numele “Halloween” provine din limba engleza “All Hallows’ Even” ceea ce reprezinta ajunul sarbatorii tuturor sfintilor crestini, celebrata in mod traditional la 1 Noiembrie.Simbolul acestei sarbatori este faimosul dovleac sculptat (apropo: aici gasiti tips & tricks cum puteti ciopli dovleacul) si cu lumanare inauntru, ce simbolizeaza „lanterna lui Jack”. Cu dovleacul in mana, copiii merg din casa-n casa, imbracati in vrajitori sau alte personaje de basm, si intreaba „Trick or Treat?” (Pacaleala sau dulciuri?). Daca copii nu vor primi dulciuri de la persoana colindata, atunci ei sunt nevoiti sa-i joace o farsa.

Supa crema de dovleac … afumat la gratar

0

Ingrediente supa crema de dovleac afumat la gratar:

  • 500 gr. dintr-un  dovleac de marime medie, 1 kg
  • 2 cartofi marime medie, decojiti si fierti in prealabil
  • 20 gr. unt
  • 1 ceapa medie
  • 1 lingura mix de condimente “Crazy Chicken” de la Don Marco’s BBQ
  • 1 litru apa

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri