Grill Champions Tour este primul eveniment profesionist din România dedicat outdoor cooking-ului. Cea de-a doua ediţie Grill Champions Tour are loc sâmbată, 26 noiembrie, în Bucureşti şi va avea ca temă principală barbecue-ul pregatit iarna.
În cadrul celei de-a doua ediţii, invitaţii vor fi doi campioni la barbecue, de origine germană, posesori a numeroase titluri obţinute la competiţii de grilling şi barbecue atât ca amatori, cât şi ca profesionişti – Camillo „Don Caruso” Tomanek – protagonistul primei ediţii, desfasurată în luna martie a acestui an şi „Don Marco” Greulich – vicecampion mondial în cadrul World Barbecue Championship 2011.
Evenimentul se va desfăşura pe parcursul întregii zile, iar invitaţii îşi vor surprinde publicul cu o serie de reţete proprii, cu care au câştigat numeroase premii în cadrul campionatelor internaţionale de profil.
Tema celei de-a doua ediţii Grill Champions Tour este „Winter Grilling” şi va demonstra faptul că gatitul la grill este o activitate care poate fi desfăşurată în orice anotimp, pentru că a petrece timp în aer liber înseamnă, în primul rând, o viaţă sănătoasă. Cei doi invitaţi vor găti pe grill-uri profesionale cu gaz sau carbune, puse la dipoziţie de OutdoorChef, brand de origine elveţiană şi unul dintre cei mai renumiţi producători de grill-uri din lume.
Tema este barbecue-ul pregatit iarna!!
O BUNATATE mai ales langa o cana de vin fiert!