Supa de pui barbecue

0
672

Aceasta supa de pui barbecue este o combinatie de tocana Brunswick si supa clasica. Este un adevarat deliciu culinar si ar trebui incercata de toti gurmanzii.

Ingrediente:

  • 14 felii de bacon afumat
  • 4 linguri de condiment pentru grill
  • jumatate de kg de rosii taiate in 4
  • o cana si jumatate de ceapa taiata
  • un sfert de cana de usturoi maruntit
  • ardei iute Chipotle in sos adobo
  • o cana de bere
  • 4 cani de pui, tocat cubulete
  • 2 cani de ketchup
  • un sfert de cana de mustar galben
  • o jumatate de cana de otet de mere
  • o cana de zahar brun
  • 2 linguri de sos Worchestershire
  • 2 cani de boabe de porumb
  • jumatate de kg de rosii taiate si prajite (aprox. 3 cani)
  • 3 cani de boabe de mazare prospete sau inghetate, fierte si uscate
  • 4 cani de bucati de pui Beer-Brinded
  • o lingurita de piper negru, proaspat macinat

Mod de preparare:

Setati Big Green Egg-ul la o temperatura de 250 °C.

Preincalziti un ceaun pe gratar timp de 10 minute.

Puneti bacon-ul in ceaun, inchideti capacul grill-ului si coaceti pana devine crocant. Folosind o lingura perforata, mutati bacon-ul intr-un bol mic, captusit cu servetele. Pastrati grasimea de la bacon in ceaun. Se adauga pentru grill pe grasimea ramasa de la bacon si se prajeste timp de 1 minut.

Adaugati rosiile, ceapa, usturoiul si ardeiul iute si prajiiti pentru 2-3 minute, pana cand ceapa devine transparenta. Adaugati usor berea in ceaun si amestecati cu o lingura de lemn pentru a ingrosa. Adaugati bucatile de pui, ketchupul, mustarul, otetul, zaharul brun si sosul Worchestershire. Lasati ceaunul descoperit, dar inchideti capacul grill-ului. Lasati sa fiarba la foc mic sau pana ce supa s-a omogenizat usor.

Indepartati ceaunul de pe foc. Pasati supa folosind un blender pana cand devine pasta si mutati continutul inapoi in ceaun. Adaugati porumbul, rosiile prajite pe grill, mazarea, puiul si piperul si amestecati pana ce se omogenizeaza. Serviti supa cu bucatile de bacon deasupra, ca topping.

Pofta buna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.