Sambata, 6 aprilie a avut loc Learning by Burning – Meniu Mediteranean avand ca tema centrala aromarea carnii prin afumare cu lemnisoare. Bucurosi ca ploaia ne-a ocolit, am preparat 4 feluri la gratar, am degustat vin de la Corcova, am savurat preparatele si ne-am simtit excelent in aer liber!
Seminarul BBQ Learning by Burning continua cu Meniu Caraibian II, Sambata 13 Aprilie, ora 13.00
Learning by Burning – Meniu Caraibian,
Sambata 13 Aprilie 2013, ora 13.00
Showroom CampingGrill.ro
Te-ai gandit vreodata cum ai putea combina aromele fructelor exotice cu tipuri de carne obisnute, la indemana tututuror? Dar mai ales ce rezultate savuroase poti obtine cu putina imaginatie, ingrediente exotice si un gratar performant? Iti propunem un meniu autentic caraibian, cateva marinade specifice si un desert pe masura:
A fost Learning by Burning, prima editie cu tematica Meniu Caraibian
Sambata, 30 martie a avut loc prima editie Learning by Burning cu tematica Meniu Caraibian. Pe o vreme perfecta, participantii au preparat 4 feluri la gratar, s-au delectat cu un pahar de vin Corcova, au gustat preparatele mult-asteptate si nu in ultimul rand au petrecut o dupa-amiaza placuta in aer liber, la gratar!
Despre Sunday Grilling cu Radu Popovici
Am inceput seria evenimentelor Sunday Grilling! Da, ati ghicit: zile de Duminica in aer liber – la gratar – cand Radu Popovici ne povesteste despre preparate la grill dar si gateste pentru noi…la gratar, chiar sub privirile noastre. Va asteptam cu drag si la urmatoarea editie Duminica 21 Aprilie. Pozele de la prima editie le puteti vedea mai jos: