Acasă Blog Pagina 37

Afumare cu lemnisoare din butoaie de vin rosu la Learning by Burning – Meniu Mediteranean II

0

Sambata, 6 aprilie a avut loc Learning by Burning – Meniu Mediteranean avand ca tema centrala aromarea carnii prin afumare cu lemnisoare. Bucurosi ca ploaia ne-a ocolit, am preparat 4 feluri la gratar, am degustat vin de la Corcova, am savurat preparatele si ne-am simtit excelent in aer liber!

Seminarul BBQ Learning by Burning continua cu Meniu Caraibian II, Sambata 13 Aprilie, ora 13.00

0

Learning by Burning – Meniu Caraibian,

Sambata 13 Aprilie 2013, ora 13.00

Showroom CampingGrill.ro

Te-ai gandit vreodata cum ai putea combina aromele fructelor exotice cu tipuri de carne obisnute, la indemana tututuror?  Dar mai ales ce rezultate savuroase poti obtine cu putina imaginatie, ingrediente exotice si un gratar performant? Iti propunem un meniu autentic caraibian, cateva marinade specifice si un desert pe masura:

Grill Champions Tour revine Sambata, 27 Aprilie cu American Barbecue Show la Palatul Ghika in Bucuresti

3

Lume-lume, Grill Champions Tour revine cu evenimentul anului in materie de gratare! American Barbecue Show este tematica celei de-a V-a editii Grill Champions Tour,  incepe la ora 13.00 si ofera participantilor demonstratii live de cooking pe gratare performante tipic americane. Cei doi maestrii ai barbecue-ului vor pregati preparatele chiar sub ochii pasionatilor care se vor relaxa in frumoasa gradina interioara a Palatului Ghika, la o degustare de vinuri dar si de condimente.

A fost Learning by Burning, prima editie cu tematica Meniu Caraibian

0

Sambata, 30 martie a avut loc prima editie Learning by Burning cu tematica Meniu Caraibian. Pe o vreme perfecta, participantii au preparat 4 feluri la gratar, s-au delectat cu un pahar de vin Corcova, au gustat preparatele mult-asteptate si nu in ultimul rand au petrecut o dupa-amiaza placuta in aer liber, la gratar!

Despre Sunday Grilling cu Radu Popovici

0

Am inceput seria evenimentelor Sunday Grilling! Da, ati ghicit:  zile de Duminica in aer liber – la gratar – cand Radu Popovici ne povesteste despre preparate la grill dar si gateste pentru noi…la gratar, chiar sub privirile noastre. Va asteptam cu drag si la urmatoarea editie Duminica 21 Aprilie.  Pozele de la prima editie le puteti vedea mai jos:

Grill Society utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Grill Society cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 pri