Barbecue cu Adi Hadean: mancam, invatam si ne distram…pe acoperis!

0
966

Ne bucuram sa va prezentam, la inceput de sezon, o serie de evenimente barbecue cu Adi Hadean, evenimente high-class sustinute chiar de Adi Hadean (cunoscutul chef roman, iubitor al gastronomiei, pasionat de gatit in aer liber si multe altele). Aflat la a 2-a editie, Rooftop BBQ cu Adi Hadean este mai mult decat un seminar despre gatit la gratar fiind vorba, in esenta, de o seara de socializare la un curs despre carnea pregatita pentru gratar.

 

Cum o alegem, care sunt diferentele dintre carnea maturata si cea proaspata, cum o preparam efectiv la grill in functie de marime si tip? Pe toate le aflam la un barbecue cu Adi Hadean.

 

O introducere interesanta, lejera dar cuprinzatoare, distractiva, pe intelesul tuturor, in sfera gastronomica a gatitului in aer liber. Intr-o companie selecta, de maxim 15 participanti, conditia esentiala de participare este sa-ti placa barbecue-ul … de restul se va ocupa Adrian Hadean si echipa lui.

 

Rooftop BBQ va avea loc pe terasa Attic Lab, o locație deasupra Bucureștiului ce înseamnă „acasă la Adi Hădean”. Pe un gratar cu gaz si carbuni de la Napoleon Gourmet Grills se vor prepara timp de cateve ore bune pana la 5 feluri de carne pe care Adi le tine “la secret” pentru a ne pastra curiozitatea vie, pofta crescanda si mai ales pentru a ne stimula creativitatea culinara.

Evenimentul va incepe la ora 17.00 si va dura pana seara tarziu, iar tratatia va fi una speciala: de la fructe de mare preparate pe plita la carbuni pana la carne maturata si garnituri potrivite de te lingi pe degete, acompaniate de vinuri alese, toate la un barbecue cu Adi Hadean.barbecue cu Adi Hadean

 

Distractia ca distractia, dar cum ramane cu invatatura, bat-o vina 🙂 ? Bine-bine, o sa spuneti: savuram tratatia, ne bucuram de companie, admiram locatia si cu ce ramanem? Cu sfaturile practice oferite pe loc de Adi Hadean, cu gustul asociat preparatelor live, cu amici noi de care ne leaga pasiunea de barbecue si mai ales ramanem cu o amintire de neuitat pentru ca cel mai des iti aduci aminte de lucrurile care te-au facut sa te simti bine la un moment dat: un barbecue cu Adi Hadean. Aaaa…si dupa participare, fiecare primeste un suport de curs despre carne semnat de Adi Hadean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.